Δροσιστικές γεύσεις Ανατολής με δική τους ξεχωριστή ΦΥΛΛΟ ΣΟΦΙΑ

Ανάμεσα στις πολλές νέες γεύσεις και προτάσεις που προσφέρουν οι ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ, αναζήτησαν κι έφεραν, νέες προτάσεις από γνήσια σπιτικά αναψυκτικά με πρώτες ύλες ποιότητας

Για πολλούς, ένας αιώνας ιστορίας ίσως φαίνεται μια πολύ μεγάλη περίοδος. Για κάποιους άπιαστο όνειρο. Για κάποιους άλλους, μοιάζει με μια διαφορετική αφετηρία, η οποία αποτελεί εκκίνηση για μια νέα, εξελικτική πορεία στο μέλλον.

Με αυτές τις σκέψεις, προχωρούν στη νέα εποχή οι ΦΥΛΛΟ ΣΟΦΙΕΣ στην πλατεία Λιονταριών, που από το 1922 προσφέρουν γλυκές και αλμυρές προτάσεις σε ένα από τα ομορφότερα και πιο γραφικά σημεία της πόλης.

Μέσα στο πέρασμα του αιώνα, αναμφίβολα οι περισσότεροι ξεχωρίζουν τις ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ για την μπουγάτσα και τους λουκουμάδες. Βέβαια οι ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ πλέον, έχοντας μια ωριμότητα τρίτης γενιάς, είναι πολύ περισσότερα από αυτά, αφού διατηρούν μεν την παράδοση και την ιστορία τους, αλλά βαδίζουν μια νέα πορεία εξέλιξης με σεβασμό πάντα σε όσα κληρονόμησαν.

Μέσα σε αυτήν την εξελικτική πορεία, ανάμεσα στις πολλές νέες γεύσεις και προτάσεις που προσφέρουν οι ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ, αναζήτησαν κι έφεραν, νέες προτάσεις από γνήσια σπιτικά αναψυκτικά με πρώτες ύλες ποιότητας.

Μεταξύ των κορυφαίων, αναμφίβολα το σιρούπ, ένα δροσιστικό αναψυκτικό – αφέψημα, το οποίο προσφέρεται αποκλειστικά στις ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ κι έχει ως βασικές πρώτες ύλες του, τη λουίζα, το αμύγδαλο, την κανέλα και το μαύρο τσάι. Πρόκειται για μια συνταγή από τα βάθη της Ανατολής, που έχει μετουσιωθεί σε μια νέα πρόταση, πάντα με την φροντίδα και την αγάπη των Φυλλοσοφιών.

Δροσιστικές γεύσεις Ανατολής με δική τους ξεχωριστή ΦΥΛΛΟ ΣΟΦΙΑ

Πλάι στο σιρούπ, υπάρχουν ακόμα πλήθος σπιτικών αναψυκτικών τα οποία παρασκευάζονται μόλις κάποιος τα παραγγείλει, για να αναδύουν  τη φρεσκάδα, τις γεύσεις και όλα τα αρώματα των συστατικών τους. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν το απολαυστικό και συνάμα αρκετά δροσιστικό, φυσικό αναψυκτικό με μέντα και λεμόνι, όπως επίσης και το «παραδοσιακό» φυσικό αναψυκτικό με μύρτο από την κρητική γη.

Όλα τα φυσικά αναψυκτικά σερβίρονται με μεράκι σε ειδικό ποτήρι σερβιρίσματος και συνοδεύονται από φυσικώς ανθρακούχο νερό και καθαρό πάγο, για μεγιστοποίηση της απόλαυσης.

Άλλη μια πρόταση ΦΥΛΛΟ ΣΟΦΙΕΣ. Με σεβασμό στην παράδοση. Με σεβασμό στο μέλλον.

Δροσιστικές γεύσεις Ανατολής με δική τους ξεχωριστή ΦΥΛΛΟ ΣΟΦΙΑ