Πολιτική Ακύρωσης Παραγγελίας

Τελευταία τροποποίηση: 26 Φεβρουαρίου 2024

 

Η εταιρεία SLK E.E. (εφεξής “εταιρεία”) δίνει την δυνατότητα online παραγγελίας των προϊόντων της μέσω του παρόντος ιστοχώρου (https://phyllosophies.gr/). Λόγω της φύσεώς τους (βρώσιμα προϊόντα), τα εν λόγω προϊόντα εξαιρούνται από το δικαίωμα υπαναχώρησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2251/94.

 

Παρ’ όλα αυτά ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης (ακύρωση παραγγελίας) αν ενημερώσει την εταιρεία πριν ετοιμαστεί το προϊόν του από αυτήν.

 

Η εν λόγω ακύρωση θα πρέπει να διενεργηθεί σύμφωνα με τα παρακάτω:

 

Η παραγγελία θα πρέπει να ακυρωθεί από τον πελάτη με αποστολή μηνύματος προς την εταιρεία μέσω της φόρμας επικοινωνίας  επιλέγοντας το παρακάτω link: https://phyllosophies.gr/epikoinonia/ και θα πρέπει να αναφερθεί ο αριθμός παραγγελίας, ονοματεπώνυμο, e-mail και αριθμός κινητού τηλεφώνου.

 

Η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί έως και πέντε (5) λεπτά της ώρας από την ολοκλήρωσή της (χρόνος εξόφλησης του συνολικού ποσού μέσω online Πληρωμής) , για να λάβει ο πελάτης πλήρη επιστροφή των χρημάτων του. Αν ακυρωθεί, αφού παρέλθει αυτό το διάστημα, θα πληρωθεί από τον πελάτη το 100%, και αυτός δεν έχει δικαίωμα επιστροφής χρημάτων, ανεξαρτήτως του ότι δεν θα παραδοθεί τελικά η παραγγελία. Ο πελάτης δε, δεν μπορεί να απαιτήσει την αργότερη παράδοση της παραγγελίας στον αρχικά προσδιορισμένο τόπο παράδοσής της ή αλλού ή την παραλαβή αυτής από τον ίδιο ή άλλο πρόσωπο από το κατάστημα.