Επισκεφθείτε μας, τηλεφωνήστε μας ή
στείλτε μας το μήνυμά σας

Επισκεφθείτε μας

Πλατεία Λιονταριών 33

Στο κέντρο του Ηρακλείου (σε ένα σημείο όπου κάποιοι το ονομάζουν «ομφαλό της Κρήτης»), δίπλα στην ιστορική Κρήνη Μοροζίνι βρίσκεται το κεντρικό μας μαγαζί.
Με θέα το περίτεχνο ενετικό συντριβάνι με τα 4 λιοντάρια, που από το στόμα τους αναβλύζει νερό, ελάτε να αφουγκραστείτε ψίθυρους παράδοσης και μια αύρα ιστορίας 100 ετών καθώς θα γεύεστε γεύσεις μοναδικές, με συνταγές από τη Σμύρνη, ποιοτικές και απαράλλαχτες, όπως μας παραδόθηκαν από τους παπούδες και τις γιαγιάδες μας.

Τηλέφωνο: 2810 284774

Ηρακλή 97 Μασταμπάς

Σε ένα υπέροχο αθλητικό κέντρο με γήπεδα τένις, padel, γυμναστήριο και παιδότοπο θα βρείτε το δεύτερο κατάστημά μας. Εκεί μπορείτε να γευτείτε και κανονική κουζίνα φτιαγμένη από εμάς με την ίδια ποιότητα όπως και τα παραδοσιακά μας πιάτα.
Επίσης μπορούμε να διοργανώσουμε παιδικά πάρτυ για τα παιδιά σας και τους μικρούς τους φίλους!

Τηλέφωνο: 2810 344333

Καστρινογιαννάκη 1 Φιλοθέη

Σε ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο με γήπεδα ποδοσφαίρου, ακαδημίες του παναθηναϊκού, γήπεδα τένις, padel, και κλειστό γυμναστήριο θα βρείτε το τρίτο καινούργιο κατάστημά μας. Το εν λόγω κατάστημα είναι self-service και σερβίρει επίσης και κάποια επιπλέον πιάτα πέραν από το κύριο παραδοσιακό μενού μας.

Τηλέφωνο: 2810 335536

06:00 - 00:00 (Πλατεία Λιονταριών)

08:00 - 00:00 (Μασταμπάς & Φιλοθέη)

Στείλτε μας το μηνυμά σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ή για ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει.

Πατώντας το πλήκτρο ΑΠΟΣΤΟΛΗ παρακάτω δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και κατανοήσει την Πολιτική Απορρήτου μας αναφορικά με το πώς διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να απαντήσουμε στο ερώτημα ή το αίτημά σας.
Λογότυπο Φυλλοσοφίες - Η Καλύτερη μπουγάτσα της Κρήτης