Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το CRETALIVE!

Το 2019, είναι μια κομβική χρονιά για το cretalive, όπως επεσήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ενημερωτικού πόρταλ Μιχάλης Σερπετσιδάκης

 

Σε ένα από τα πιο εμβληματικά αλλά και «ζεστά» καφέ της πόλης στις γνωστές “ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ”, έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το CRETALIVE! Σύσσωμο το δημοσιογραφικό τμήμα της ιστοσελίδας, αλλά και οι συνάδελφοι από το μικρό μας… αδελφάκι το αθλητικό CAPITANO, που φουριόζο και με… δυναμισμό κατακτά κι αυτό την καρδιά των Κρητικών αναγνωστών, αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, αλλά και σκέψεις για την καθημερινή μάχη της ενημέρωσης.

Το 2019, είναι μια κομβική χρονιά για το Cretalive, όπως επεσήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ενημερωτικού portal, Μιχάλης Σερπετσιδάκης, υπογραμμίζοντας πως το Cretalive έχοντας κερδίσει τη μάχη της καθιέρωσης αλλά και της πρωτοπορίας, ετοιμάζεται να αλλάξει επίπεδο, πάντα πιστό στο πρωταρχικό του στόχο πως η ενημέρωση και η εγκυρότητα είναι πάνω απ´ όλους και όλα!

Άλλωστε τα γεγονότα πάντα τρέχουν και εμείς είμαστε εδώ για να σας τα μεταφέρουμε, με την υπογραφή του Cretalive που αποτελεί πλέον τεκμήριο πιστοποίησης.