Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις έχουν τις δικές τους … ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ

Τόσο την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου, όσο όμως και την ημέρα του Καστρινού Καρναβαλιού στις 3 Μαρτίου, οι ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ δημιουργούν τις προϋποθέσεις για κέφι, χορό, διασκέδαση και μουσική.

 

Άρωμα από … απόκριες φέρνουν οι ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ που υποδέχονται την Καστρινή Αποκριά με δύο πάρτυ, αντίστοιχα της … φυλλοσοφίας τους. Τόσο την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου, όσο όμως και την ημέρα του Καστρινού Καρναβαλιού στις 3 Μαρτίου, οι ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ δημιουργούν τις προϋποθέσεις για κέφι, χορό, διασκέδαση και μουσική.

Από νωρίς το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης, οι ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ, παρέα με την ελληνική μπίρα ΜΑΜΟΣ που φέρει ιστορία αντίστοιχη με αυτή των ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΩΝ, πραγματοποιούν το πρώτο μουσικό και χορευτικό πάρτυ των αποκριών, γεμάτο με νοσταλγική διάθεση, διασκέδαση και ευεξία. Ειδικά για την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου, έχουν δημιουργήσει απολαυστικά πιάτα που συνοδεύουν την μπίρα και βοηθούν την απογευματινή και βραδινή διασκέδαση στην πλατεία Λιονταριών, όπου θα χτυπά η καρδιά της Καστρινής Αποκριάς. Οι παραβρισκόμενοι βέβαια, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλες τις αλμυρές και γλυκές προτάσεις, αλλά και να ζήσουν την συνολικά ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρουν τα απογεύματα στην πλατεία οι ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ.

Η ημέρα του Καστρινού Καρναβαλιού, την Κυριακή 3 Μαρτίου, μας μεταφέρει σε μια κατάσταση πιο ανάλαφρη, αλλά συνάμα μαγική και δίνει το πρώτο στίγμα για την έναρξη της άνοιξης που βρίσκεται προ των πυλών. Από νωρίς το μεσημέρι, οι ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ προσφέρουν μοναδικά Aperol Spritzs, ελαφριά Aperitivo και επιλεγμένα ποτά. Με εορταστική διάθεση, ανεβασμένη μουσική και πολλές εκπλήξεις, προσφέρουν μια γιορτινή εναλλακτική στην καρδιά της πόλης και συμβάλουν στη γενικότερη προσπάθεια να γίνει ολόκληρη η πόλη μια μεγάλη παρέα που συμμετέχει σε μια υπέροχη καρναβαλική γιορτή.

Γιατί και οι Απόκριες είναι ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ.